Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2014

Αγκινάρες σφουγγάτο













Υλικά:
* 5 αγκινάρες
* 4 αυγά 
* 100 γρ. μυζήθρα ή φρέσκο τυροζούλι κομμένο σε κύβους
* 50 γρ.  ελαιόλαδο Καστελλιανών
* Αλάτι, πιπέρι

Πως το κάνουμε:
Καθαρίζουμε τις αγκινάρες και τις κόβουμε σε λεπτά κομμάτια. Βάζουμε το λάδι στο τηγάνι και τηγανίζουμε τις αγκινάρες όπως τις πατάτες, αλλά σε μέτρια φωτιά. Μόλις ροδίσουν προσθέτουμε τη μυζήθρα, το αλάτι και το πιπέρι και από πάνω ρίχνουμε τα χτυπημένα αυγά. 
Όταν ψηθεί το σφουγγάτο μας από τη μια μεριά το γυρνάμε ώστε να ψηθεί και από την άλλη.